"Пустелі! Випалено село. Хатинь відпочиває": Житель Бєлгородської області влаштував істерику через результати "СВО"

Низка прикордонних населених пунктів РФ стали зоною бойових дій та майже повністю знищені. Серед них село Безимено у Білгородській області, яке знаходиться всього за пару км від кордону. Що сталося із селом через путінську "СВО, зняв на відео місцевий житель, передають Патріоти України.

Безіменно, де до війни проживало майже 1 тисяча осіб, стало цілком безлюдним. Там сьогодні залишаються лише кілька людей. Село стало повноцінною зоною бойових дій, по ньому щодня прилітають снаряди та ударні дрони. Цілих будинків у населеному пункті майже не лишилося.

Житель Безимено, знімаючи наслідки «СВО» на відео, відкрито висуває претензії владі та армії за те, що вони не можуть захистити власну територію.

«Зараз я вам покажу, що коїться у нашому селі… Зараз я покажу, як нас боронять. Дивіться, товариші… Пустелі! Випалено село. Хатинь відпочиває. Щодня палять по 6 будинків. З нашого боку реакції жодної. Отак ось ми завоювалися... Людей вижили з села, залишилися одиниці... По вулиці не проїдеш - люди повідпускали собак, щоб з голоду не здохли. Ось вони зараз нападають на людей. Влади у селі немає. Мародери їздять. Міліція до нас не приїжджає. Роби – що хочу! Світла немає ... Трансформатор розбитий. Сьогодні більше 20 дронів було. Б'ють, як у себе вдома… Ось так захищають нас наші захисники!» - розповів росіянин.

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...

10 років зі зброєю в руках воював проти України: У РФ затримали дуже популярного Z-блогера, який накинувся на Путіна (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 18:29

У Росії затримали Z-блогера із понад 300 тис. передплатниками Єгора Гузенко ("Тринадцятий") . Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. За словами визначного рашиста, він приїхав додому, але потрапив ...