Пустеля замість будинків та зруйнований університет: Як виглядає один із районів окупованого Маріуполя (відео)

Російські терористи перетворили тимчасово окупований Маріуполь на руїни. У мережі показали, як виглядає проспект Луніна після понад року "господарювання" російських окупантів у місті. Відповідне відео опублікувала Маріупольська міська рада, передають Патріоти України.

"Пустеля замість будинків та зруйнований університет: так виглядає один із районів окупованого Маріуполя", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що проїзд по проспекту Луніна у Приморському районі демонструє, на що російські загарбники перетворили квітуче українське місто. На місці, яке маріупольці називали "Стрілкою", було три багатоповерхових будинки. Тепер же росіяни усе зрівняли з землею та обнесли забором.

Крім того, один з корпусів Донецького державного університету внутрішніх справ досі знаходиться пошкоджений від російських обстрілів. Замість студентського життя зараз тут тиша та занепад. "Від життя сотень маріупольських родин не лишилось й сліду...." – зазначили в Маріупольській міськраді.

Варто додати, що проспект Адмірала Луніна – одна з центральних вулиць Приморського району Маріуполя, розташована біля морського вокзалу. Ним проходять маршрути, що з'єднують порт із центром міста, вокзалом та житловими масивами.

Першими про дозвіл бити західною зброєю по Росії дізнаються самі росіяни, - прессекретар Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 20:53

Візит президента України Володимира Зеленського у США можна вважати успішним. Про це заявив прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров в ефірі національного телемарафону 28 вересня, його транслював телеканал "Рада", передають Патріоти України. "Вдалося ...

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...