"Путін - наш герой": Росіяни розхвалили Кремль за захоплення територій України, але поскаржилися на високі ціни в РФ (відео)

Кремль 29 вересня у Москві влаштував помпезний концерт із нагоди річниці окупації та анексії частин українських Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Журналісти ВВС вирішили поцікавитися у росіян, які прийшли на це дійство, їхнім ставленням до війни проти України та захоплення частини території сусідньої держави, передають Патріоти України.

І "миролюбні" росіяни не "підкачали": ті, хто зміг відповісти на запитання щодо причин влаштування концерту, розхвалювали президента РФ Володимира Путіна, кричали про те, що захоплені регіони "завжди належали Росії", і вимагали кинути проти України всі можливі сили, аби "якомога швидше там захопити все". Відео з моторошним опитуванням опублікували у спільноті saintjavelin у мережі Instagram.

"Росіяни пояснюють, чому вони прийшли на концерт у Москві з нагоди 1-ї річниці (невдалої) анексії Росією чотирьох українських регіонів. Не кажіть мені, що це просто війна Путіна", – зазначено у підписі до відео.

Частина опитаних журналістом ВВС росіян, які прийшли на влаштований Кремлем концерт з нагоди річниці анексії частин чотирьох українських регіонів, не змогли відповісти на запитання, що, власне, святкують. Молодші респонденти переважно називали адресоване їм питання "складним" і запевняли, що прийшли "підтримати загальну масу".

Натомість росіяни старшого віку тішилися злочинами, які скоїла їхня держава проти сусідньої незалежної України.

"Нові території у нас – повернулися на батьківщину... "ЛНР" і "ДНР", Херсонська і Запорізька – це все наше! Наше історично, наша історична батьківщина", – заявила одна з росіянок, відкинувши зауваження журналіста про те, що це регіони України безапеляційним "Ні, це Росія!".

"Путін – наш герой. Путін – наш молодець. Ми його любимо", – додала вона. Натомість один із молодих росіян заявив, що прийшов із друзями на концерт, "щоб підтримати нашого президента, Володимира Володимировича Путіна".

А росіянка середніх років видала, що російський диктатор їй страшенно подобається. "Політика його мені подобається... Єдине, що не подобається, що в нашій країні трошки не вистачає деяких речей. Бензин дорогий. Охорона здоров'я погана. Треба якось її покращити... А так Путін мені подобається", – сказала громадянка країни-агресорки.

Деякі росіяни також поділилися своїми мріями – "потиснути руку" російському диктатору. "Кожні років сто російський народ бунтує. І бунтує не як французи, а ґрунтовно і добре. З розмахом. А у Володимира Володимировича в принципі виходить тримати все під контролем", – розхвалив главу Кремля один з опитаних.

Водночас росіяни, які палко радіють "новим територіям", намагаються відхреститися від відповідальності за криваву повномасштабну агресію проти України. Після цього запитання вони починають переконувати, що не є "політиками чи військовими", тому їм "складно судити, що там". І додають чергові фрази про те, як хотіли би, "щоб якомога швидше закінчилося все це, бо дуже багато поранених, загиблих".

Однак шкодують громадяни держави-агресорки не за безвинно вбитими чи скаліченими українцями, а за російськими окупантами. Тому виступають за те, аби "застосувати трохи більше сили в Україні, щоб захопили швидше все це".

"Конфлікт збройний?! Ми повертаємо свої території! Це наші історичні території! Тому Путін – молодець! Дай бог йому здоров'я!" – екзальтовано заявляють представниці "наймиролюбнішої нації".

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...