Путін - психопат, йому не можна поступатися: Фейгін назвав правильну тактику поведінки з диктатором

Російський правозахисник Марк Фейгін заявив, що президенту РФ Володимиру Путіну, якого відомий психіатр Джеймс Феллон назвав психопатом, не можна поступатися і показувати слабкість. Опонентам диктатора треба навпаки демонструвати силу. Про це Фейгін сказав в ефірі програми "Влада & Влащенко" на YouTube, передають Патріоти України.

Він зазначив, що будь-який диктатор має "фінальну функцію" – він помирає."Можливо Захід знайде спосіб, як це прискорити", – припустив правозахисник. Фейгін додав, що під час демонстрації сили не можна доводити диктатора до "точки кипіння", коли він може зробити необдумані вчинки.

"Не можна поступатися, тому що психопат насичується слабкістю потенційної жертви, він від цього розходиться сильніше. Він відчуває слабкість і хоче більшого. Тому твердо протиставлена подібному типу особистості сила є перешкодою. І дуже важливо – впливає на оточення. Будь-які його помилки та прорахунки підривають довіру оточення. Важливо, щоб оточення сприйняло його як небезпечний для них елемент", – сказав Фейгін.

Якщо оточення Путіна це зрозуміє, ми матимемо справу з "трохи двинутим 70-річним старим, у якого ні влади, нічого". Тому важливо навіяти цим людям, що не треба боятися і триматися за диктатора, а навпаки варто його позбутися.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...