Путін - "шизофренік", а Медведєв "злетів з катушок": Депутат РФ розповів про "божевільність" верхівки Кремля

Кремлівська верхівка божеволіє. Навіть сам заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв "з'їхав з котушок". Про це заявив депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков в ефірі FreeДом. Він нагадав про те, як Медведєв написав пост про сумнів у державності Грузії, а потім видалив його, передають Патріоти України.

"Тобто у них абсолютно там з'їхалися мізки. Це явно може бути в тому числі результатом якогось терапевтичного впливу, якогось курсу лікування", - сказав Гудков.

Депутат вважає, що у Путіна є маніакальна ідея помститися Україні та "підкорити" її. При чому, на його думку, саме ця ідея змінила частину його оточення. Гудков порівнює Путіна з людьми, у яких шизофренія.

"Вони (оточення Путіна - Главред.) теж не в адекваті, вони, можливо, адекватніші за Путіна, оскільки ідея війни з Україною - це особиста ідея Путіна. Вона сиділа у нього в голові багато років і ось потім реалізувалася... Це якийсь психіатричний синдром, тому що ось ми знаємо з вами, що шизофреніки створюють ілюзії, потім в цю ілюзію свято вірять як у непохитну істину. Ось щось схоже відбувається з цими людьми", - додав депутат.

Гудков прямо не сказав про те, що у Медведєва є алкогольна залежність, однак він на це натякнув. "Він такий рихленький, дрябленький, чесно кажучи, для його віку", - каже Гудков.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...