"Путін - це людожер, який харчується виключно людськими життями": Курносова пояснила, що треба для припинення війни в Україні

Війна в Україні може завершитися "в правильному напрямку" і "досить швидко", якщо Росії вдасться позбавитися глави Кремля Володимира Путіна. Позиції російського диктатора в Росії залежать від ситуації на українському фронті, але не настільки критично, як видається. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA висловила російська опозиціонерка Ольга Курносова, передають Патріоти України.

"На відміну від Каспарова, який вважає, що Путін впаде після поразки в Україні, я вважаю навпаки: спочатку ми повинні позбутися Путіна, і тоді війна закінчиться у правильному напрямку і досить швидко", – заявила вона.

Опозиціонерка переконана, що де-факто сьогодні в Росії є лише одна особа, яка бажає за будь-яку ціну досягти успіху в цій війні – Володимир Путін.

"На мій погляд, саме Путін сьогодні є основною дійовою особою війни, її основним інтерессантом і, мабуть, єдиною людиною в Росії, яка хоче будь-що домогтися своїх цілей у цій війні", – підкреслила Курносова.

Говорячи про проблеми із постачанням західних озброєнь Україні, вона зауважила, що і в США, і в Європі є свої політичні причини для цього. Водночас опозиціонерка запевнила, що "так чи інакше питання все одно вирішиться".

"Але я ще й ще раз повторюватиму, що головний людожер у всій цій конструкції – це Володимир Путін, який розпочинав свій президентський термін із вибухів будинків, із вбивств. Вбивство – це те, що проходить червоною ниткою через все його президентство. Це людожер, який харчується виключно людськими життями, людською кров'ю. Тому поки ми його не позбудемося, смерті переслідуватимуть усіх тих, хто навколо", – підсумувала опозиціонерка.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...