"Путін - вбивця, це всі знають": Беленюк зробив те, на що не наважився його шеф, повторивши слова Байдена

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби та народний депутат України Жан Беленюк не став приховувати свого ставлення до глави держави-агресора, зазначають Патріоти України.

"По суті через цю людину ми не маємо можливості тренуватися в найкращому місці підготовки українських спортсменів - у Криму.

У нас там відмінна в Євпаторії база для паралімпійців, у нас величезна кількість різних баз - в Алушті, в Ялті. Ми все це втратили, ми не маємо можливості там тренуватися.

Ми втратили величезну кількість військовослужбовців наших. Це сльози і горе величезної кількості матерів і батьків. Тобто, ми багато втратили через політику Кремля. Нам потрібно робити все, щоб у результаті на фініші ми опинилися переможцями.

Чи зміг би я повторити слова Джо Байдена, що Путін - вбивця? Це, напевно, всі знають. Всі в Україні точно знають, що він - вбивця, що його політика вбиває молодих хлопців - як з одного, так і з іншого боку, не тільки в Україні", - сказав Жан.

Нагадаємо, на Олімпіаді в Токіо Беленюк став єдиним українцем, який виграв золоту нагороду.

За вбивство громадянки США: В Конгресі закликали притягнути Ізраїль до відповідальності

неділя, 8 вересень 2024, 15:03

Демократи в Конгресі приєдналися до Організації Об’єднаних Націй, щоб засудити вбивство громадянки США на Західному березі річки Йордан у п’ятницю. Вони закликали притягнути Ізраїль до відповідальності на тлі зростання напруженості через розширення пос...

"Моя миротворча місія ще не закінчена": Орбан направив лідерам ЄС свій "план"

неділя, 8 вересень 2024, 14:53

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що продовжує роботу над так званою миротворчою місією, в межах якої намагається "запобігти ескалації" повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це він сказав журналістам у суботу, 7 вересня, перед уч...