"Путін - законна ціль": Буданов розповів, чи були спроби його ліквідувати

Від початку російсько-української війни у всіх нормальних людей є мрія стосовно того, аби не стало президента Владіміра Путіна. У розвідці сказали, чи є кремлівський карлик законною ціллю для України та чи робила наша держава якісь спроби його ліквідувати, передають Патріоти України.

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов дав чергове інтерв'ю, у якому зазначив, що для України президент ворожої держави є цілком законною ціллю. Однак разом з тим він, вочевидь, не бачить сенсу у тому, аби пробувати скоювати на нього замахи.

За словами головного розвідника нашої країни, теоретично можна ліквідувати будь-яку людину, зокрема, диктатора ворожої держави. Однак постає запитання щодо доцільності таких намірів.

Авжеж (Путін є законною цілою – 24 Канал). Але чи робить України спроби його знищення. Ні, не робить. Чи є об'єктивна можливість. Це важке запитання. Воно суто теоретичне. Чи реально знищити якусь людину. Реально? Реально, – констатував Буданов.

Власне, він не пояснив, чому Путіна не обов'язково ліквідовувати та це не є пріоритетом. Однак можемо припустити, що йдеться тут, зокрема, про те, що Росія уже 300 років веде війну проти України. За цей час був на "престолі" не лише кремлівський карлик.


https://24tv.ua/buli-zamahi-putina-budanov-skazav-...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...