"Путін або хтось у Кремлі зацікавлений": Російський журналіст розповів, як почнеться Третя світова війна

Невзоров прокоментував недавні події, пов'язані з російськими вкидами і вибухом в Бейруті.

Володимир Путін чи хтось в Кремлі зацікавлений в глобальному конфлікті, щоб пропаганда РФ працювала. Про цю інформацію повідомив російський журналіст Олександр Невзоров під час інтерв'ю «Ехо Москви», передають Патріоти України.

«Для початку про Сатановського - це свого роду Соловйов для особливо розумних. Це серйозна бойова одиниця по ту сторону. Через нього йдуть вкиди. Щось сталося ... Чому взагалі це відбувається? Ми бачимо колосальний дефіцит ворога. Але його немає. Ніким лякати. Для пропаганди - це проблема вищого розряду», - повідомив журналіст в самому початку.
Після цього Невзоров розповів, що війна між США і РФ можлива тільки тоді, коли Америка в чесному порядку виконає всі поставки по ленд-лізу, які будуть укладені в договорі між двома державами.
«Але навіщо раптом знадобилася Третя світова? Ця заборонена тема, очевидно, знову буде актуальною. Довірена вона одному з найбільш майстерних - Сатановському. Однак це не надумана проблема, не лякалка. У Кремля скінчилися лякалки. Пропаганда не працює без ворога явного або надуманого», - повідомив він слідом.
В кінці журналіст повідомив, що Третя світова війна почнеться з того, що у населення будуть конфісковувати коляски, які були перероблені в танки. У них люблять катати дітей на 9 травня. Це в якійсь мірі теж бойова одиниця, як вважає Невзоров. Там невеликий танкіст точно пропхає. А катати її на фронті будуть генерали, з іронією підмітив експерт.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...