"Путін боготворить Сталіна": Саакашвілі розкрив цікаві деталі зустрічі з президентом РФ

Президент Росії Володимир Путін захоплюється главою колишнього СРСР Йосипом Сталіним, розповів у програмі "Перші" на телеканалі "Україна 24" експрезидент Грузії, глава виконкому Національної ради реформ Михайло Саакашвілі, передають Патріоти України.

"Путін свого часу нам показував дачу Сталіна, по-моєму, в Огарьово. Путін дуже пишається, тому що його дід був кухарем Сталіна. І це дуже знаменний факт у його біографії. Він про свого цього діда розповідав нескінченно. І Путін весь час говорив: ось тут Сталін спав, такий скромний диван, з цього чайника він пив, мій дід йому приносив. Так, те, що Путін показував, виглядало скромно. Путін просто боготворить Сталіна, щоб ви розуміли", — сказав він.

Саакашвілі згадав, як Путін хвалився йому кабінетом, як у колишнього генсека. "Коли я з Путіним вперше зустрічався на офіційній зустрічі, він мене відразу відвів до іншого кабінету і каже: ось це колишній кабінет Сталіна, офіційний кабінет колишніх генсеків, але я переніс свій кабінет у маленький кабінет, тому що Сталін був скромний, він завжди був у маленькому кабінеті, і я всі свої важливі рішення приймаю там, де був Сталін", — сказав він.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...