Путін був готовий йти далі на Європу, але його зупинила українська армія та народ, - чиновник ЄС

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну країни Євросоюзу очікували, що диктатор Володимир Путін може напасти на інші країни Європи. Проте нашій державі вдалося зупинити агресора. Про це заявив високопосадовець ЄС, передають Патріоти України.

За його словами, Путін був зупинений "завдяки хоробрості українського народу, гарній підготовці та компетентності української армії та рішучості політичного керівництва".

Чиновник також позитивно оцінив рішення США зробити публічною інформацію розвідки про загрозу нового нападу РФ на Україну. "Все це було абсолютно корисно, щоб блокувати російську дезінформацію, російські наративи про те, що вони наступатимуть. Добре, що американці це зробили. І зараз вони продовжать ділитися з нами розвідувальною інформацією", – сказав він.

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...