"Путін був на переговорах сумний. Такий м'який. Хитрован. Але це КДБістські штучки", - Аваков

Під час нормандського саміту в Парижі багато помічників президента РФ Володимира Путіна були "дуже незадоволені перебігом обговорення".

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, який був у складі української делегації на нормандському саміті, сказав в ексклюзивному інтерв'ю журналісту Дмитрові Гордону, що 9 грудня в Парижі на зустрічі "Нормандської четвірки" вперше побачив президента РФ Володимира Путіна безпосередньо поруч, передають Патріоти України.

"Він був сумним. Такий м'який. Я б сказав, хитрован. Але ці КДБістські штучки ми вже бачили. І питання не в тому, яким був Путін. Мені подобається, яким був президент [Володимир] Зеленський. Він дуже добре підготувався", – сказав він.

На думку Авакова, помічники Путіна сподівалися, що президент РФ "відразу візьме Зеленського, як його вчили у вищій школі КДБ". "Багато хто з помічників Путіна був дуже незадоволеним перебігом обговорення. І це було видно. Дехто з них навіть дозволяв собі зайве, повірте", – додав міністр.

Джерело: Гордон

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....