Путін через два місяці оголосить про нову "перемогу" в Україні: Піонтковський зробив прогноз щодо планів РФ

Російський диктатор Путін вважає, що відхід ЗСУ з Лисичанська можна подати громадянам РФ як "перемогу". Мало того, путінській пропаганді вже вдалося це зробити, заявив російський публіцист Андрій Піонтковський. Свою думку він озвучив в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

Подібні "перемоги", вважає публіцист, допомагають Путіну зберігати владу - він "продає" росіянам повернення нібито "споконвічно російських земель".

"Свято перемоги" з приводу окупації Лисичанська - це репетиція наступного, в цьому, за словами Піонтковського, і полягає стратегія Кремля.

"Цим "святом перемоги" Путін запевняє себе і готує свій народ до того, що вже через два місяці він продасть як перемогу те, що вони називають "відновленням територіальної цілісності Донецької та Луганської областей", - говорить експерт.

За його словами, Путін має намір захопити не тільки Донбас, але також Херсонську і Запорізьку області, щоб також подати це як "перемогу".

"Сьогодні була перша досить вдала репетиція. Ви недооцінюєте пропаганду Путіна. У Геббельса не було таких можливостей - у нього не було Скабєєвої, Захарової та інших", - заявив Піонтковський.

Путін переконаний, що в разі захоплення Донбасу для його влади не буде загроз, додає публіцист. "План у них приблизно такий - в найближчі два місяці поки не надійде достатньо західної зброї для України - "відрубати" ще якісь шматочки. План максимум - взяти Слов'янськ", - припустив публіцист.

Джерело: 24 канал

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...