Путін дав наказ розібратись у будь-який спосіб: Російський опозиціонер Гудков під загрозою арешту та розправи втік в Україну

На Гудкова завели справу за несплату за договором оренди, і поставили ультиматум. Або забирається геть, або гнитиме у в'язниці, як той самий недоотруєний Навальний. Про це у себе в Telegram-каналі повідомив сам Гудков, уточивши, що під'їжджає вже до Києва, зазначають Патріоти України.

"Несколько близких источников из окружения Администрации президента сообщили, что если я не покину страну, фейковое уголовное дело будет продолжено вплоть до моего ареста. Если останусь, дана санкция решить вопрос Гудкова "любым способом...", - написав Гудков.

Нагадаємо, в липні 2019 року на Росії силовики взялися "шмонати" опозиційних політиків. Згодом на Росії оприлюднили персональні дані понад 3 тисяч затриманих у Москві протестувальників. Серед них був, зокрема, і незареєстрований кандидат до Московської міськдуми Дмитро Гудков.

2 червня 2021 року на Росії до екс-депутата Держдуми та опозиціонера Гудкова прийшли з обшуками. Низка ЗМІ повідомили також, що Гудкова заарештували. Він став підозрюваним у справі про несплачену в 2015 році оренду.

Кремль взяв курс на знешкодження лідерів опозиції. Тим більше робити це стало набагато легше, на фоні того, що витворяє Лукашенко в Білорусі. Так, що російський обиватель зрозуміло на Майдан не вийде, кажучи собі у виправдання "у нас еще ничего, а в Минске с людми такое делают... и они молчат".

Довідка: Дмитро Гудков – колишній депутат Державної думи та колишній координатор руху "Відкрита Росія", лідер "Партії Змін". Його батько – Геннадій Гудков – також був депутатом Держдуми.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....