​Путін демонструє готовність до "останнього стрибка": Розвідка свідчить, російські війська вже за 48 км від українського кордону, - CNN

Росія продовжує «підвозити до кордону з Україною війська та техніку». Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на джерело у розвідці США та супутникові знімки, зроблені компанією космічних технологій Maxar Technologies, зазначають Патріоти України.

За даними ЗМІ, знімки свідчать про те, що російська військова техніка розміщується за 30 миль або близько 48 км від лінії українського кордону. При цьому для перевезень військ та техніки Росія використовує, зокрема, комерційні авіа- та залізничні компанії, передає телеканал, зазначаючи, що таким же чином росіяни діяли під час попереднього «нарощування» військових сил навесні цього року.

Розвідка США повідомляє, що на кордоні з Україною та навколо неї розгорнуто понад 50 так званих батальйонних тактичних груп, і ще частина нібито перебувають у дорозі.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: