Путін догрався: Байден оголосив режим надзвичайної ситуації в США через агресивні дії Росії

Президент США Джо Байден видав указ, що оголошує надзвичайну ситуацію в країні в зв'язку з діяльністю Росії. Про це йдеться в листі президента Конгресу, опублікованому Білим домом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Гордон.

"Я видав указ про національну надзвичайну ситуацію у зв'язку з нетиповою і надзвичайною загрозою національній безпеці, зовнішній політиці та економіці США, яку являють певні шкідливі зовнішні дії уряду Росії", - йдеться в повідомленні.

Байден уточнив, що указ підписано відповідно до Закону про міжнародні надзвичайні економічні повноваження. До цієї заяви додається повідомлення про введення санкцій проти Росії.

Як приклад дій Росії Байден навів спроби РФ вплинути на вибори в США і в їхніх союзників, зловмисну кіберактівність проти США і їхніх союзників, заохочення і використання транснаціональної корупції для впливу на іноземні уряди, підрив безпеки в країнах і регіонах, важливих для безпеки США, і порушення усталених принципів міжнародного права, включаючи повагу до територіальної цілісності держав.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....