"Путін досі впевнений, що РФ має шанс перемогти": У Держдепі США сказали, що може зупинити диктатора

Російський диктатор Володимир Путін ще має достатньо самовпевненості, щоб досі сподіватися на перемогу РФ у війні проти України. Тому він продовжуватиме воювати далі. Проте головне питання на цей час – чи витримають росіяни такі втрати, обмеження, смерть і руйнування, які дедалі більше торкаються їх внаслідок війни. Про це сказала заступниця держсекретаря США Вікторія Нуланд, передають Патріоти України.

У відповідь на запитання журналістів про те, чого, на її думку, варто очікувати українцям у 2023 році від дій країни-агресорки Росії, Нуланд відповіла, що не хоче і не буде "лізти у голову Путіна". Проте, за її словами, глава Кремля дуже самовпевнений і досі вірить у можливість перемоги окупантів у війні.

"Я думаю, ми побачили, що він достатньо самовпевнений, щоб вірити, що може перемогти Україну, що Україна є російською, і що він буде продовжувати", – сказала заступниця держсекретаря США. При цьому вона наголосила, що цікавішим є запитання, чи витримають росіяни, які теж відчувають наслідки війни на собі.

"Я думаю, що більш цікаве запитання полягає в тому, чи витримає російський народ, враховуючи, скільки своїх синів він втрачає – понад 200 тисяч росіян, убитих або поранених протягом року. У деяких категоріях вони втратили більше половини своєї військової техніки в цій війні, а понад мільйон найяскравіших і найкращих росіян залишили країну", – зазначає Нуланд.

Вона наголосила, що ця війна не дає пересічному росіянину нічого, крім смерті, руйнування, втрати майбутнього, втрати технологічного та економічного потенціалу тощо. "Тому цікавіше, чи витримає це російський народ і чи зможе російська армія взагалі дати відсіч, коли ми бачимо, як це відбувається в Бахмуті", – сказала вона.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...