"Путін дозволив": Окупант розповів, хто дав добро на мародерство в Україні, та поскаржився на забезпечення (аудіо)

Мародерство російської армії на війні в Україні схвалено особисто президентом РФ Володимиром Путіним. Водночас військове керівництво окупантів не переймається їхнім забезпеченням, передають Патріоти України.

Про це під час розмови з дружиною заявив один із російських загарбників. Аудіо перехоплення дзвінка оприлюднила в YouTube Служба безпеки України.

"Тобто це, коротше, не карається кримінально, що ми мародеримо. Це дозволено. Путін дозволив. Указ давав, що мародерство дозволене..." – заявив військовослужбовець країни-агресорки.

Чоловік сказав, що їхній старшина накрав в Україні побутову техніку: телевізори, пральні машинки, гриль тощо. "Все гребе!" – описав загарбник свого "колегу".

Сам він зізнався дружині, що краде військове екіпірування, адже для "спецоперації" його потрібно купувати самостійно. Окупант здивувався якості взуття, яке "знайшов" тут.

"Я сиджу в цих [украдених] берцях, а вони, знаєш, як чешки, ї**ть. Ну просто чешки. А візьми наші статутні: по два кілограми один важить. У них, по-перше, нога потіє. А ці – продуває... З вентиляційною тканиною, ну о**єнні", – радів ворог України намародереному.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...