Путін дуже обмежений у часі: Сунгуровський спрогнозував новий наступ ворога

Російська окупаційна армія напевно здійснить спробу зламати український фронт. Найбільша активізація противника можлива протягом літніх місяців. Таку думку OBOZ.UA висловив директор військових програм Центру Разумкова, військовий експерт Микола Сунгуровський.

"Усі говорять про вікно можливостей, але в Путіна залишилася лише кватирка можливостей. Він дуже обмежений у часі", – заявив експерт.

Він висловив упевненість у тому, що плани ворога влаштувати масштабний наступ в Україні влітку будуть реалізовані. "Я вважаю, що такі дії насправді плануються і вони відбудуться". У цьому контексті Сунгуровський зауважив: виглядає так, що кремлівський диктатор Володимир Путін скоригував свої плани через ухвалення рішення щодо виділення допомоги США Україні.

"Він розраховував, що допомога США взагалі не дійде до України, а зараз розраховує на те, що йому вдасться загальмувати темпи її надходження. Але факт у тому, що таке озброєння вже надходить. Темпи надходження стануть вирішальним чинником – разом з нашою мобілізацією, звісно", – наголосив експерт.

"Протягом наступних місяців я очікую дуже інтенсивних, якщо не дій, то спроб РФ зламати наш фронт. До цього треба готуватися. Але готуватися ми маємо, враховуючи усі процеси, які відбуваються з допомогою союзників, і усі процеси всередині Росії", – підсумував він.

"Как та нєудобна палучілась": Виявляється Путін подарував Кім Чен Ину "полностью русский" лімузин... зібраний з комплектуючих Південної Кореї

субота, 29 червень 2024, 0:10

Російський диктатор Володимир Путін під час свого візиту до КНДР 19 червня подарував Кім Чен Ину лімузин російської фірми Aurus. Автівка містить запчастини з Південної Кореї. Про це пише Reuters в п'ятницю, 28 червня. . Агентство з’ясувало, що з 2018 ...

24-й ОМБР ЗСУ показала , як армія Путіна "Сонцепеком" спалює Часів Яр, А разом і Женевську конвенцію (відео)

п’ятниця, 28 червень 2024, 23:40

Кадри ударів окупантів по місту на Донеччині показали в 24-й ОМБр імені короля Данила, яку нещодавно передислокували для посилення оборони в районі Часового Яру, передають Патріоти України . Воїни 24 ОМБр тримають населений пункт та знищують загарбник...