Путін готовий на все? "Щоб усі розуміли загрози": Медведєв назвав 4 умови застосування Росією ядерної зброї

Росія може застосувати ядерну зброю у чотирьох випадках. Про це заявив заступник секретаря Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю російському пропагандистському виданню "РИА Новости", передають Патріоти України.

За його словами, стратегічний потенціал Росії був переведений в особливий режим, «просто щоб усі розуміли ті загрози, з якими зіткнуться інші держави, якщо намагатимуться вплинути на курс нашої країни». Медведєв уточнив, що є документи, в яких зазначено чотири підстави, за яких Москва може застосувати ядерну зброю.

Так, Росія може застосувати ядерну зброю, коли:

  • по її території буде завдано удару з використанням засобів ядерного ураження;
  • у разі будь-якого іншого застосування ядерної зброї проти Росії чи її союзників;
  • якщо буде зазіхання на критичну інфраструктуру, внаслідок якого російські сили ядерного стримування будуть паралізовані.
  • у випадку акту агресії проти Росії чи її союзників, у результаті якого під загрозою було би існування країни.

Медведєв також стверджує, що переговори залишаються «найкращим і правильним шляхом». «Інша справа, що не завжди ці переговори досягають успіху, але треба цим шляхом йти», – резюмував він.

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...

Чекає лише смерть: Нацгвардія показала, як вибиває росіян з лісосмуг у Харківській області (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:38

Росіяни, наступаючи у Харківській області, намагаються ховатись від українських дронів у лісосмугах. Але бійці Нацгвардії вибивають ворога і з них. Так, у Харківській області ворог намагається переховуватись від розвідувальних та ударних БПЛА використо...