Путін готується до максимальної ескалації в Україні: Жданов оцінив реальні ресурси для наступу військ РФ

Військовий експерт Олег Жданов переконаний, що для повторення такого великого наступу, як 24 лютого 2022 року, Росії забракне ресурсів, передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день – ні, не вистачить (у Росії ресурсів – ред.). Справа в тому, що ту хвилю мобілізації, яку він (Путін – ред.) на сьогодні зібрав – а це близько 300 тисяч – вони фактично в більшості своїй вже на території України. Деяка частина її – в Білорусі, а частина – ще на території РФ", – повідомив військовий експерт.

Він додав, що для наступу одразу з кількох напрямків ворогу треба набагато більше бійців. "Якщо так говорити, щоб зайти з різних боків, як це було в лютому минулого року, то треба ще десь стільки ж війська і десь приблизно по півтора-два місяці, щоби його передислокувати і сформувати якісь ударні угруповання", – сказав Жданов.

Джерело: ТСН.ua

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...