"Путін їде в КНР домовлятися про війну. Китайців цікавить Тайвань, Путіна - Україна", - Фейгін

Росія сьогодні залежить від Китаю. У зв'язку із цим маневрувати, використовуючи велике протистояння КНР та США, Кремль не може. Про це в інтерв'ю українському телеканалу "Еспресо" розповів російський опозиціонер Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"Головним союзником Москви був і є Пекін. Всі припущення про те, що Америка зможе переконати Москву грати на її боці проти Китаю, розсипаються... Москва знаходиться в такому залежному, васальному становищі від Китаю, що не може дозволити собі маневри”, - заявив Фейгін.

Він звернув увагу на те, що Путін демонстративно прийняв запрошення Пекіна приїхати на Олімпіаду в той момент, коли Захід оголосив спортивному заходу бойкот. "Москва демонструє свою лояльність", - заявив екс-депутат. Він упевнений, що до Китаю Путін поїде домовлятися про війну.

“Є взаємний інтерес. Китай розраховує в цій великій грі добитися контролю над Тайванем (у військовій або невійськовій формі це буде поки що невідомо). У Москви свій план – це Україна”, - розповів Фейгін.

Він попередив, що ризик агресії буде украй високим у момент проведення пекінської Олімпіади у лютому майбутнього 2022 року. "Олімпіада для диктаторського режиму Путіна - це, безумовно, політичний інструмент для... прикриття агресивних планів, військових планів... Можна очікувати, що відбудеться якийсь новий виток аж до початку агресії", - заявив опозиціонер.

Джерело: Еспресо.ТV

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...