Путін, ймовірно, готується оголосити мобілізацію, - Білий дім

Росія проводить різні маневри, щоб оголосити масову мобілізацію. Це підтвердили і в США. Зокрема, поспішно готуються "референдуми" на окупованих територіях України. США має дані, що Путін таким чином може готуватися оголосити мобілізацію, передають Патріоти України.

Цивілізований світ "референдумів" не визнає

Про те, що путін готується до такого кроку повідомив помічник президента США Джо Байдена з нацбезпеки Джейк Салліван. Та вже США, Польща, Німеччина та НАТО заявили, що ніколи не визнають результатів фейкових "референдумів" на окупованих територіях. Лідер Франції Еммануель Макрон поки мовчить, у Кремлі йому відмовили в розмові з Путіним.

Тим часом самі росіяни від такого не в захваті. У російських телеграм-каналах вже пішли чутки про те, що чоловікам призовного віку скоро можуть заборонити покидати Росію.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...