Путін інфікований років 10-15, зараз патологія прогресує, - російський журналіст

Для країни-агресора було б краще, якби господар Кремля був просто злодієм.

Олександр Невзоров. Фото: Фейсбук.

Президент Росії Володимир Путін – людина дуже ідейна. Про це в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону заявив відомий російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

За його словами, для країни-агресора було б краще, якби господар Кремля був злодієм. Однак він «йде все далі й далі шляхом самозаглиблення і закутування в абсолютно маревні фантазії». Спостерігаючи за демонстраціями протесту, під час яких люди стверджують, що Путін – злодій, Невзоров шкодує, що ситуація інша.

«Якщо б це було так, це було б ідеально для всіх і це б вирішило всі проблеми», – сказав публіцист.

Однак, на його думку, «справа йде набагато гірше».

«Путін дійсно дуже ідейний чоловік. І в ньому патологічна ідейність, яка його інфікувала приблизно 10 чи 15 років тому, прогресує», – додав він.
Джерело: Гордон

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...