"Путін хоче атакувати": У Пентагоні розповіли про ймовірність кінця війни до кінця року

У США хотіли б, щоб війна Росії проти України закінчилася сьогодні, проте глава Кремля Володимир Путін не має намірів зупиняти її. Він хоче досягати своїх військових цілей. Про це розповів представник Міністерства оборони США Джон Кірбі в інтерв'ю американському виданню Bloomberg, передають Патріоти України.

Під час розмови журналістка наголосила на тому, що президент України Володимир Зеленський хотів би закінчити війну з Росією до кінця року та запитала Кірбі, чи можливий такий варіант подій.

"Ми б хотіли, щоб війна закінчилася сьогодні. І вона може закінчитися сьогодні, якщо Путін зробить правильні речі. Але Путін не показує наміру йти на переговори. Він показує наміри, що хоче продовжувати атакувати Україну та досягти військових цілей", — відповів їй представник. Пентагону.

Він також додав, що США продовжуватимуть зміцнювати українську оборону. Нагадаємо, в американській розвідці заявили, що Путін не відмовився від ідеї захопити більшу частину України. Директорка відомства Авріл Гейнс не заперечує, що Росія може використати кібератаки та ядерну зброю, намагаючись показати свій вплив у глобальному масштабі.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...