"Путін хоче дотиснути Україну до капітуляції": Білецький розповів, які два важливих кроки треба зробити найближчим часом (відео)

Засновник полку "Азов", лідер Національного Корпусу Андрій Білецький записав відеозверненя, в якому пояснив позицію росії та описав, що треба робити Україні, передають Патріоти України.

"Чи варто брехати та казати, що ми зможемо святкувати перемогу за два тижні? Не варто. Нехай росія – це недоімперія, але імперія. І ресурс людський, технічний, військово-промисловий тощо у неї є. Варіанту відступити назад, тобто дати задню, для цього режиму вже не існує. Поразка в Україні – це фізичне винищення режиму і його представників. Бунт в Росії, як завжди, буде дурний і безпощадний. Путін чудово розуміє, що в тій ізоляції, в якій він опинився, його ніхто не прийме. Він розуміє, що це питання виживання його та його наближених еліт. Тому вони будуть намагатися за будь-яку ціну дотиснути операцію в Україні до нашої капітуляції. Або до спроби знищення української державності", - впевнений Білецький.

За його словами для цього треба буде проводити надзвичайно багато комплексних дій. Вони вже проводяться, зокрема, йде розконсервація. Якщо в росіян в армії близько 3 тисяч танків в, і десь 10% вже реально знищено, то ще 12 тисяч танків знаходиться на консервації. І така ж ситуація по більшості позицій.

"Навіть зважаючи на це, ми не маємо право з ними домовлятись. По-перше, в цьому немає жодного сенсу, по-друге, це принизливо для нашої національної гідності і погано для наших національних інтересів. Тому Україні необхідно зробити дві необхідні речі. Спочатку треба створити якісний кулак, корпус з трьох-чотирьох бригад (механізованої, танкової, артилерійської тощо), які зможуть вирішувати завдання на будь-якому з напрямків, де росіяни спробують зосередити зусилля. Це така "пожежна команда", яка повинна мати своє там серйозне ППО тощо", - каже співрозмовник.

Друге, що треба зробити на думку Андрія Білецького, це перевести значну частину війни на логістичні шляхи. Бензовоз зараз важливіший за танк, тому що без бензовоза, жодна техніка нікуди не поїде. Треба відрізати їх шляхи постачання, руйнувати тилове забезпечення.

"Наразі єдина перевага загарбників - це величезна перевага в техніці, артилерії, живій силі тощо. Але це і їхнє слабке місце. Бо якщо танків більше, то треба більше пального, боєприпасів, будь-якого тилового забезпечення, в тому числі харчового забезпечення солдатів. Саме тому треба бити їхні тили, для того щоб вся ця армада більше простоювала, ніж воювала. Тоді на фронті буде в рази легше", - резюмував Білецький.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: