Путін хоче повернутись героєм, інакше його покарають свої ж, - Кікабідзе

Відомий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе переконаний, що президент РФ Володимир Путін постраждає від своїх співгромадян, якщо не повернеться героєм з перемогою. За його словами, глава Кремля розуміє, що його можуть свої ж "покарати", передають Патріоти України.

Кікабідзе зазначив, що Путін занапастив свою країну і не любить батьківщину, що підтвердив своїми діями. Про це та багато іншого співак розповів у передачі "Ходят слухи" з Раміною Есхакзай.

"Він хоче додому повернутися героєм... Тому що якщо він повернеться не як герой, його можуть свої ж і покарати. Але одне 100% можу сказати, що він свою країну занапастив. Є люди, які не мають друзів, не мають сімей, які не люблять батьківщину. Ось він – батьківщину не любить", – підкреслив актор.

Кікабідзе додав, що передбачав до повномасштабного вторгнення РФ в Україну, що воно станеться, назвавши ймовірною причиною мету країни вступити до НАТО.

"Коли він виступає, його треба слухати, у нього прослизають такі фрази. Знаючи, що тут було в Грузії у нас у 2008 році, я сказав: "або Україна буде, або прибалтійська якась республіка". Але більше Україна, тому що ціль – в НАТО... Я навіть синові сказав: "бачиш, що я сказав, все так і відбувається", – сказав він.

Водночас грузинський співак вказав на прорахунок Путіна щодо успіхів у захопленні України та наголосив на героїзмі українців.

"Він був упевнений, що всі вийдуть із прапорами, його зустрічатимуть у Маріуполі та Харкові. Я хочу зараз сказати українцям, що схиляюся перед їхнім героїзмом. Перед громадянами України, урядом, Зеленським", – підсумував Кікабідзе.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...