Путін хоче закінчити війну до 15 листопада: Жданов пояснив, на що сподівається диктатор

Російський диктатор Володимир Путін все ще сподівається, що Україна капітулює і погодиться на умови Кремля. Він нібито вважає, що це може статися до 15 листопада. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов, пославшись на джерела, передають Патріоти України.

За словами Жданова, Росія не зможе в найкоротші терміни мобілізувати мільйон людей і відправити їх на фронт. Мобілізація в Росії може тривати і до весни. Тому Путін сподівається, що Україна погодиться на умови окупантів і не стане повертати захоплені території.

"Перші 300 тисяч вони до листопада або до кінця року мобілізують. Хоча Росія чомусь орієнтується на 15 листопада. Є інформація, що нібито до 15 листопада Путін хоче закінчити війну. Але в його розумінні закінчення війни - це коли Україна погодиться на переговори та підпише капітуляцію на умовах РФ. Тобто Україна повинна погодитися з втратою територій, визнати їх російськими і не вступати в НАТО", - сказав Жданов у відеоблозі на Youtube-каналі, опублікованому 25 вересня.

Військовий експерт вважає, що Путін не відмовився від планів захопити всю Україну і може здійснити повторний напад. Це може статися в тому випадку, якщо наша країна не буде повертати вже окуповані населені пункти.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...