Путін хворий на голову і одержимий: Ексагент КДБ назвав ще один діагноз кремлівського диктатора

Колишній агент КДБ Борис Карпічков, який втік з Росії, вважає, що російський диктатор Володимир Путін "збожеволів" та "одержимий параноїдальними ідеями". У президента РФ може бути цілий "букет" хвороб - рак, рання стадія деменції, хвороба Паркінсона, пухлина головного мозку та параноя, що зводить його з розуму, пише The Sun, передають Патріоти України.

За словами Карпічкова, навіть найближче оточення Путіна не знає правду про стан його здоров'я. Все це робиться для того, щоби зберегти його імідж "сильної людини".

"Він вважає буквально всіх, зокрема в російських спецслужбах і навіть у своєму найближчому оточенні, "зрадниками". Він такий підозрілий і так одержимий своїми параноями, що його тепер можна порівняти зі сталінським тираном. Я сам не медик... але є серйозні побоювання, що Путін страждає численними фізичними захворюваннями — можливо, через спортивні травми в молоді роки", - сказав Карпічков.

"Ще одна потенційна проблема може полягати в тому, судячи з того, як він рухається, Путін може страждати від початкових стадій або хвороби Паркінсона, або іншого серйозного захворювання, викликаного будь-якою формою раку, наприклад, пухлиною головного мозку", - додав він.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...