Путін лише за 2 тижні припустився одразу 5 смертоносних помилок, - Піонтковський

Російський публіцист та опозиційний політик Андрій Піонтковський вважає, що російський диктатор Володимир Путін лише за два тижні припустив п'ять помилок, які можуть статити для нього смертоносними, передають Патріоти України.

За словами опозиційного політика, йдеться про такі похибки Путіна:

  1. оголошення мобілізації у РФ;
  2. спроба анексії частини України;
  3. ядерний шантаж;
  4. підрив газопроводів "Північний потік 1", "2";
  5. присвоєння новго звання очільнику Чечні Кадирову.

Щодо мобілізації, на думку Піонтковського, це соціальна бомба, яка вибухне так само, як мобілізація царської армії у 1914 році. У 1917 році мільйони тих "мобіків", яких погнали на фронт за незрозумілі ідеї, повернулись з гвинтівками в Петроград.

"Запевняю вас, що ті "мобіки", які виживуть, повернуться в Москву з автоматами, і спочатку підуть грабувати Рубльовку, а потім дійдуть до Кремля", – зауважив російський публіцист.

Російський опозиційний політик продовжив, що друга помилка – це спроба анексії частини України. Путін підписав укази про "входження" 4 областей України у склад Росії. Третя - погрози застосування ядерної зброї. Однак у відповідь він отримав такі попередження особисто від Байдена, Саллівана і Блінкена, що навіть російські пропагандисти припинили обговорювати цю тему.

Четверта смертоносна похибка Путіна - підрив "Півничних потоків". Піонтковський вважає, цими підривами він закінчив економічну співпрацю з Європою. Можливо, цієї зими буде важко, але налагоджуються вже інші потоки. І остання помилка - присвоєння звання генерал-полковника Кадирову. Він, а також Прігожин останнім часом почали правдиві речі про вищий командний склад РФ. А це демонструє, що військова машина Путіна розвалюється на очах, і він робить найгірший хід.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...