"Путін має ядерну зброю, нафту й більше нічого": Байден різко поставив Х**ла на місце (відео)

Президент США Джо Байден у зверненні до американських розвідників повідомив, що його російський колега Володимир Путін небезпечний тим, що у нього є "ядерна зброя, нафта й нічого більше", зазначають Патріоти України.

Пряма мова Байдена: "Президент Володимир Путін знає, що ви (розвідники – ред.) кращі, ніж його команда, і його це страшенно хвилює.... У Путіна є реальна проблема, оскільки він керує економікою, у якій є ядерна зброя і нафтові свердловини, а більше нічого.

Він знає, що знаходиться в неприємному становищі, і це, на мій погляд, робить його ще більш небезпечним". Деталі: Байден також повідомив, що Росія намагається втручатися в хід проміжних американських виборів, які пройдуть в 2022 році за допомогою дезінформації.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...