Путін може вдатися до позиційної війни. Агресор ніколи не скаже, що програв Україні, - військовий експерт

Військовий експерт з Азербайджану Агіль Рустамзаде вважає, що президент країни-агресорки Росії Володимир Путін може вдатися до позиційної війни, адже він ніколи не скаже, що програв Україні Експерт висловив таку думку в програмі "Вердикт з Сергієм Руденком" на Еспресо, передають Патріоти України.

"Як ви собі уявляєте заяву президента Росії Володимира Путіна, що він програв Україні? У Російської Федерації завжди є така опція як позиційна війна", - зазначив Рустамзаде.

Військовий експерт припустив, що в найближчий місяць Росія не визнає поразку. "Путіну не обовʼязково заявляти, що він програв чи переміг в Україні. Я навіть не можу уявити Путіна, який каже по телевізору, що він програв Україні. Визнання поразки Путіним - це питання часу, але не найближчого місяця", - зауважив Агіль Рустамзаде.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...