Путін може втратити контроль: Фейгін пояснив, чим загрожує Росії оголошення мобілізації

Російська влада розглядає можливість загальної мобілізації лише як крайню міру. Оголошення про таке рішення стане для Кремля визнанням поразки у війні проти України, передають Патріоти України.

Таку заяву зробив російський правозахисник Марк Фейгін в ефірі YouTube-каналу "И Грянул Грэм". За його словами, втрати армії РФ зростуть після того, як Україна отримає достатню кількість важкого озброєння. Фейгін вважає, що за таких умов рішення про мобілізацію запустить у Росії такі процеси, які Кремль уже не зможе контролювати.

"Намагатися мобілізувати міську урбанізовану молодь – це небезпечно. Як їх перевірити, наскільки вони лояльні? Чи воюватимуть, чи поведуть себе непередбачено? Чи витримає Росія економічно відхід годувальників із сімей на війну? Історичний досвід – саме мобілізація призвела до революції у лютому 1917 року", – каже Фейгін.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...