Путін може залишити окуповані території, росіянам вже начхати на Крим, - російський політолог Преображенський

Російський політолог Іван Преображенський вважає, що росіяни не збунтуються, якщо Путін вирішить залишити Крим. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Путін боїться за своє життя і за свою владу - це його найбільший страх. Він вже відчуває, що зазнає військової поразки. Він починає шукати обхідні шляхи. Ці крики про переговори, розмови про звільнення ЗАЕС. Він намагається знайти спосіб продовжити війну та призупинити активні військові дії. Якщо цей план йому не вдасться, він шукатиме інші обхідні шляхи - можливо вихід з окупованих територій. Тому, що для нього головним залишається утримання влади у Росії. Він легко перейде на збереження самого себе", - зазначив Преображенський.

Російський політолог також додав, що Путін ще боїться заколоту. Тому він наблизив до себе відвертих бандитів - Кадирова та Пригожина.

"Якщо Путін вирішить залишити Крим, росіяни не збунтуються. Входячи на півострів, багато залежить від ЗСУ та влади України. Росіянам на Крим зараз вже начхати. Путін девальвував той пунктик, який сидів і довго втовкмачувався у голову росіянам. Війна знищила бар'єри, які могли б привести росіян до розмов про втрату Криму. Якщо Путін не втримає Крим військовим шляхом, то російське суспільство не протестуватиме проти нього, і прийме це як належне", - підкреслив Преображенський.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...