Путін на Красній площі пригрозив "країнам із агресивними планами"

Президент Росії Володимир Путін заявив, що немає прощення тим, хто, забувши уроки Другої світової війни, знову "виношує агресивні плани". Про це сказав він, виступаючи з трибуни на Красній площі, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Путін заявив, що Росія буде твердо захищати свої національні інтереси і, за його словами, буде забезпечувати права російського народу. "Війна принесла стільки нестерпних випробувань, горя і сліз, що забути це неможливо. І немає прощення і виправдання тим, хто знову замишляє агресивні плани", - сказав він.
Крім того, сенатор Олексій Пушков пояснив, чому Путін не став вітати з Днем перемоги українського президента Володимира Зеленського. "Немає причин вітати з Днем перемоги глав України і Грузії. Для них це привід для випадів на адресу нашої країни і вирішальної ролі СРСР в перемозі над Гітлером", - сказав Пушков.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...