"Путін набрид всім у РФ": Екскадебіст розповів про єдиний вихід для російського диктатора

Ексспівробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов заявив, що коло поганих справ довкола Путіна стає вужчим з кожним днем і російському диктатору не залишається нічого, окрім визнання програшу у війні проти України. За його словам, глава РФ сам дозволив водити себе за носа, коли повірив у сценарій 2014 року, під час якого Росії вдалося тимчасово окупувати Крим, передають Патріоти України.

"Путін набрид всім у РФ. Він заварив цю кашу й сам загнав себе у кут. Але в нього є дуже простий вихід – сказати, що виводить війська і закінчує цю війну. Все, жодних проблем немає", – наголосив Жирнов.

Він додав, що таке неприємне рішення стане ганебним кінцем для диктатора. Водночас і будь-які інші рішення викрутитися у війні, від кого б вони не виходили в Кремлі, теж не допоможуть Путіну.

Жирнов переконаний, що представники так званої російської еліти хочуть "злити" Путіна, адже він тягне їх за собою на дно. А єдиний шанс для них втриматися на плаву – зробити Путіна цапом-відбувайлом.

"Усі еліти зрозуміли, що це гарний вихід. Можна повісити на нього всіх собак, сказати, що це він їх змушував, а вони чинили опір", – пояснив Жирнов. Він заявив, що російські військові нібито були проти війни, бо "розуміли її наслідки". За його словами, вони знали, що воюють уже вісім років на Донбасі й нічого не можуть добитися. "Тому Путіна зараз здаватимуть усі, і що швидше вони це зроблять, то краще для нас усіх", – зауважив росіянин.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...