Путін надоумив? "Будуть ламати, кришити": Лукашенко назвав війну в Україні частиною великого переділу світу

Чим закінчиться війна в Україні, невідомо. Однак вона стала початком великого переділу світу, в якому постраждають малі держави. Таку заяву нещодавно зробив самопроголошений лідер Республіки Білорусь Олександр Лукашенко. Його заяву опублікувало видання "Белта", передають Патріоти України.

"Ніхто не знає, чим там [в Україні] закінчиться. Ніхто не знає, як ситуація буде розвиватися. Те, що відбувається в Україні, — це початок. Це один з елементів великого переділу світу. Будуть ламати, кришити. Страждатимуть малі держави", — заявив Лукашенко.

Нагадаємо, наприкінці травня білоруський диктатор натякнув, що Росія могла б напасти на РБ. А потім він пристрахав чиновників "українським сценарієм".

У Білорусі зараз активно проводяться військові навчання. За словами директора військових програм Центру Разумкова Миколи Сунгуровського, головна мета Лукашенко — забезпечити безпеку свого режиму. Заради цього він готовий використовувати будь-які засоби.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський доручив перевірити оборону у чотирьох областях і готовність до потенційного повторного вторгнення з Білорусі.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...