Путін наказав офіційно ввести російські війська в ОРДЛО

Так Путін "підтримуватиме мир".

Правитель країни-агресорки Володимир Путін доручив ввести війська на території окупованих районів Донецької та Луганської області, повідомляють Патріоти України з посиланням на указ Путіна.

Як зазначається, Путін у своїх указах про визнання "ЛДНР" доручив міноборони РФ забезпечити "функції підтримки миру" російськими військовими на території псевдореспублік.

Договори Російської Федерації з терористичними квазідержавними утвореннями “ДНР” та “ЛНР” передбачають спільну оборону сторін.

У тексті угод про співпрацю йдеться про те, Росія укладе окремі угоди з терористами “ДНР” та “ЛНР” про військове співробітництво, спільні зусилля з охорони кордонів та подвійне громадянство.

Крім того, угоди Росії з “ДНР” та “ЛНР” дають право використовувати військову інфраструктуру та військові бази на території один одного й передбачають спільну охорону кордонів окупованого Донбасу

Угоди РФ з терористами “ДНР” та “ЛНР” укладено на 10 років.

Крім того, Росія вживатиме заходів для підтримки фінансової та банківської систем квазіреспублік “ДНР і “ЛНР”, виходячи з того, що платіжний засіб там – російський рубль.

Як відомо, президент Російської Федерації Володимир Путін визнав “незалежність” так званих “ЛНР” та “ДНР”.

До слова, Міністерство закордонних справ України заявило, що в разі визнання незаконних утворень в ОРДЛО, Росія нестиме повну відповідальність за руйнування Мінських домовленостей і процесу мирного врегулювання збройного конфлікту на сході України.

Крім того, п’ятий президент України і лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко заявив, що схвалення проєкту постанови про визнання незалежності “Л/ДНР” у Держдумі РФ свідчить про вихід Росії з Мінських домовленостей, а тому Україна може зробити те саме.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...