Путін наказав "змити кров'ю" ганьбу поразки на Харківщині: На Донбасі ЗСУ відбили дві потужні атаки росіян

Російські загарбники, хоча й тікають на деяких напрямках, намагаються утримати тимчасово захоплені території Донбасу. В окремих районах росіяни хочуть стримати наступ українських військ, повідомляє вранці 12 вересня, Генеральний штаб ЗСУ, передають Патріоти України.

Ворог продовжує обстрілювати українські позиції, веде повітряну розвідку та намагається відновити втрачене положення.

"Протягом минулої доби ворог завдав 18 ракетних та 39 авіаційних ударів по військових та цивільних об'єктах на території України. Постраждали понад 30 населених пунктів, зокрема, Краматорськ та Костянтинівка", – йдеться у повідомленні.

На Слов'янському напрямку минуло доби противник обстрілів не вів. Зате на Краматорському обстрілював райони населених пунктів Тетянівка, Донецьке, Райгородок, Крива Лука, Верхньокам'янське та Спірне.

На Бахмутському напрямку обстріли були в районах населених пунктів Веселе, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Миколаївка Друга, Зайцеве. На Авдіївському обстрілів зазнали Карлівка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Мар'їнка та Новомихайлівка.

Сили оборони відбили атаки противника неподалік Майорська та Красногорівки. У районах Миколаївки Другої та Зайцевого бої тривають.

У Генштабі також підтвердили, що в Луганській області російські військові з родинами залишили місто Сватове. Там залишилися тільки військовослужбовці так званої "народної міліції" з числа місцевих жителів.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...