Путін намагався спокусити: Піонтковський вказав на важливий момент з перемовинами в Парижі

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський зазначив головний позитивний момент в переговорах України і Росії в Парижі, що стосується постачання газу. Про нього він розповів в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"З цього питання ми почули прояв певної твердості української позиції. Путін знову спокушав Зеленського своїми 25-відсотковими знижками, але ми почули чітку відповідь української сторони", - зазначив він.

На думку експерта, на саміті було багато позитивних моментів. "Перше. Звільнення сотні українців, які тужать в тортурних підвалах на Донбасі. Правда, ще подивимося, як це буде реалізовано. Принаймні, питання піднято. Друге. Поведінка Зеленського на прес-конференцій дало достатньо підстав для оптимізму. Третє. Дуже серйозні заходи будуть з боку Франції та Німеччини, які обіцяли контролювати реальне припинення вогню і повернення заручників", - резюмував він Але, в той же час, Піонтковський уточнив, що коли прочитав комюніке - його настрій різко погіршився.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...