Путін назвав провокацію в Брянській області РФ "терактом" і знову заговорив про "історичну пам'ять"

Російський диктатор Володимир Путін відреагував на провокацію у Брянській області РФ, яку росіяни влаштували 2 березня. Головний воєнний злочинець країни-агресора назвав те, що сталося, "терористичним актом", передають Патріоти України.

За словами Путіна, на Брянщині нібито розстріляли автомобіль із цивільними особами. Відео з виступом диктатора розповсюдили кремлівські пропагандистські ЗМІ.

Глава Кремля заявив, що у Брянській області "терористи" розстріляли автомобіль "Нива", у якому були діти. Примітно, що буквально кілька годин тому пропагандисти в РФ розповідали про нібито "розстріл" шкільного автобуса.

Також диктатор видав, що люди, які нібито "проникли" до Брянської області, намагаються позбавити росіян "історичної пам'яті". Крім того, промова Путіна традиційно супроводжувалася маячнею про вигаданих "нацистів".

"Сьогодні вчинили черговий терористичний акт, проникли на прикордонну територію та відкрили вогонь по цивільних особах. Бачили, що це цивільна машина, бачили, що там сидять цивільні особи та діти... "Нива" звичайна... відкрили вогонь по них. Ось саме такі люди і ставили собі завдання позбавити нас історичної пам'яті, позбавити нас своєї історії, позбавити нас своїх традицій, мови", – видав цинічну брехню диктатор.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...