"Путін не божевільний, він прагматик": РФ піде на інші країни Європи, якщо зміцніє, - Таїпов

Країна-агресорка Росія зараз не в змозі піти на інші країни Європи, проте вона зробить це, коли зміцніє. Російський диктатор Володимир Путін не божевільний, він діє як підлий прагматик. Таку думку висловив член президії уряду тимчасово окупованої Росією Чеченської республіки Ічкерія, представник ЧРІ у Франції племінник Джохара Дудаєва Муса Таїпов в інтерв'ю "Главреду", передають Патріоти України.

"Зараз Росія не в змозі піти на Європу, але як зміцніє – піде. На тих позиціях, на яких вони зараз перебувають, вони чинять тиск. Такі кидки про те, що Путін божевільний, Росія застосує ядерну зброю, дуже небезпечні. Путін не божевільний – він якраз абсолютний прагматик, цинічний і підлий", – зазначає Таїпов.

Путін та інші в РФ крали не для того, щоб забрати це на той світ, адже вони знають, що туди ніхто нічого не забирає. Тому російський диктатор навряд чи наважиться застосувати ядерну зброю, адже сам хоче залишитися живим. Погрози ядерною зброєю спрямовані на те, щоб залякати Захід, вважає Таїпов.

"Це Кисельов, Симоньян або Соловйов можуть кричати про те, що вони перетворять світ на попіл, але вони так хочуть жити, що не посміють цього зробити. Для цього до влади в Росії повинен прийти повний відморозок, але поки я таких не бачу", – зазначає він. Також він висловив думку, що якщо РФ розмістила тактичну ядерну зброю у Білорусі, то Захід тепер має відновити ядерний статус України і надати їй ядерну зброю, щоб був паритет. Таїпов наголосив, що з хамом можна розмовляти лише його мовою, а всі вмовляння марні.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...