"Путін не буде зупинятися": Шольц назвав наступну країну-ціль диктатора

Канцлер Німеччини Олаф Шольц упевнений, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться на Україні - в його планах захоплення сусідніх територій. Про це представник ФРН заявив на урядовій прес-конференції. Про це повідомляє DW, передають Патріоти України.

Канцлер ФРН впевнений, що у планах Путіна - захоплення сусідніх територій. Тому, за словами Шольца, необхідно вести конкретну розмову про гарантії безпеки для України після закінчення війни в країні. "А російський президент явно хоче поглинути деякі сусідні території: у нього є такий план щодо України, й, абсолютно очевидно, це також його план щодо Білорусі", - упевнений глава німецького уряду.

Він виключив варіанти з можливим "заморожуванням" війни або, тим більше, узаконенням російської окупації деяких українських територій, як закликає дехто. Шольц наголосив, що важливо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, і не погоджуватися на нав'язаний мир. Він запевнив, що підтримка з боку Німеччини продовжиться, і як приклад навів рішення про ремонт підбитих на українському полі бою західних озброєнь.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...