"Путін не може зазнати поразки!": Соловйов влаштував істерику через домовленості Зеленського і Байдена

ійський пропагандист Володимир Соловйов почав погрожувати США ядерною зброєю в разі передачі Україні систем залпового вогню. Він вважає, що США все-таки передадуть Україні потрібну зброю для перемоги над Росією, передають Патріоти України.

"Путін не може зазнати поразки. І в цьому велика проблема. Тому що, вибачте, ядерна держава і йде весь час це підвищення ставок. І тепер США намагаються максимально затягнути проксі-війну з Росією, в Білому домі весь час розглядається можливість передачі Києву систем залпового вогню, Зеленський їх вимолює", - Соловйов. Пропагандист вважає, що отримавши системи залпового вогню, Україна може завдавати ударів по містах РФ.

"Байден же розуміє, що якщо в зоні ураження виявляться Російські АЕС, якщо завдано буде удар по наших містах з великою кількістю там жертв, то ми ж можемо взагалі по-іншому розглянути цю всю ситуацію. Ми можемо сказати: американську зброю ви поставили, ви винні і можемо завдати удару по центрах прийняття рішення, нам буде наплювати на 5 статтю чи ні", - розлючено заявив Соловйов.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...