Путін не оголосить мобілізацію, навіть якщо ЗСУ перетнуть кордон з РФ, - дипломат Безсмертний

пломат Роман Безсмертний вважає, що Путін не буде оголошувати загальну мобілізацію в Росії за жодних обставин Таку думку він висловив в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Вже стало очевидним, що такий інструмент, як загальна мобілізація, Путін не використає, навіть якщо Збройні сили України перетнуть кордон з Російською Федерацією. Тобто така концепція ведення війни, яка обрана Кремлем, не передбачає такого кроку. І це цілком зрозуміло, оскільки ми маємо справу з дикою особою, яка виросла та вихована за інструментами КДБ та ФСБ", - пояснив Безсмертний.

Дипломат пояснив, як має діяти влада України на тлі новин про можливу мобілізацію в Росії. "Українське керівництво має зосередитись на силовому компоненті й дбати про ситуацію на фронті та про забезпечення Збройних сил України. Бо весь цей ґвалт, який піднімають Пасічник та Пушилін, повʼязаний лише з тим, що вони відчувають фінал усім цим "республікам". Світ і Україна всі ці 8 років дозволяли існування цих "республік" лише тому, що не можуть поводитися так само як росіяни", - додав він.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...