Путін не оголосить мобілізацію у РФ: Кремль поразки не визнає, а більше 80% воювати не хочуть

Глава РФ Володимир Путін 9 травня не оголосить військову мобілізацію у своїй країні. Масовий призов росіян на війну проти України стане публічним визнанням поразки російської армії, на фінансування якої йде по 100 мільярдів доларів щорічно, передають Патріоти України.

Причому виникнуть проблеми з озброєнням, військовою технікою та їжею для нових військових. До того ж, більше 80% росіян не хочуть воювати, не розуміючи, навіщо вони повинні брати участь у бойових діях, коли в країни є "сильна армія". Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

У ефірі 24 каналу він навів декілька аргументів щодо того, що мобілізацію у РФ 9 травня оголошено не буде. За його словами, Путін неодноразово розповідав суспільству про те, що на оновлення армії витрачалися величезні гроші. Він не зможе пояснити, навіщо у такій ситуації потрібна мобілізація. Причому враховуючи, що на саму Росію ніхто не нападав.

"Адже він розповідав, що в них найкраща армія, вони на її модернізацію витрачали по 100 мільярдів доларів щорічно. А тут, ой, потрібно проводити мобілізацію, при тому, що ніхто не нападав", - вважає Андрусів.

Другим аргументом він назвав проблеми з забезпечення нових додаткових військ. У Москви залишилася тільки стара військова техніка, всі нові зразки відправлені на війну в Україну.

"Ключове - це техніка. Її у Росії ще дуже багато, але вона стара, ще з часів Другої світової війни. Все сучасне Путін вже привіз в Україну. Тому навіть якщо він оголосить мобілізацію, йому потрібно у щось споряджати людей", - сказав Андрусів.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...