Путін не піде на мир в Україні до результатів виборів президента США, - Reuters

Президент Росії Володимир Путін не піде на мир в Україні до результатів президентських виборів у США в листопаді 2024 року. Про це повідомляє Reuters із посиланням на анонімного високопосадовця Державного департаменту США, передають Патріоти України.

Свою заяву чиновник зробив на тлі побоювань, що потенційна перемога експрезидента США Дональда Трампа може підірвати підтримку України з боку Заходу.

Повідомляється, що високопосадовець Держдепу після зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО у Брюсселі заявив на брифінгу для журналістів, що Альянс підтвердив свою підтримку України, знаючи про малу ймовірність мирної угоди 2024 року.

"Я очікую, що Путін не піде на мир або конструктивний мир до того, як побачить результат наших виборів", – сказав анонімний чиновник.

Він також відповів на запитання, чи це його особиста думка, чи це позиція американського уряду. Так, посадовець сказав, що це була "широко поширена думка". Він додав, що на зустрічі НАТО 28 листопада "саме в цьому контексті всі союзники висловили рішучу підтримку Україні".

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...