Путін не відмовився від плану повного захоплення України: США дізналися, що задумав кривавий "фюрер"

Російський диктатор Володимир Путін, попри численні поразки на фронті, не відмовився від плану повної окупації України. За американськими даними, Путін чекає на виснаження Збройних сил України і втому союзників. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра оборони США Колін Каль, йдеться на сайті відомства, передають Патріоти України.

"Наскільки можемо судити з наявної у нас інформації, Путін не відмовився від своїх загальних стратегічних цілей із захоплення більшої частини України, повалення влади, повернення України до складу нової російської імперії. Що він зробив, це подовжив терміни на знак визнання того, що він відхиляється від плану", – сказав Каль.

Представник оборонного відомства США пояснив, що Путін чекає, коли українці втомляться, і тоді посилить новий наступ. Щодо Європи, то "фюрер" вичікує, коли європейці втомляться від високих цін на енергоносії.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...