Путін не заспокоїться: Арестович спрогнозував, по яких об'єктах в Україні РФ може вдарити ядерною зброєю

Радник Офісу президента Олексій Арестович прокоментував твердження західних ЗМІ про те, що РФ може завдати ядерного удару по Україні в разі початку звільнення захопленого Криму, передають Патріоти України.

Крим - це тимчасово окупована територія, а значить, може бути звільнена так само, як і інші, тому Україна не буде відмовлятися від звільнення півострова, незважаючи на будь-які застереження західних лідерів, підкреслив він в інтерв'ю Марку Фейгіну.

Радник ОП пояснив, що Росія не зможе завдати ядерного удару по військах, що знаходяться в русі, оскільки потрапити в них буде важко.

Арестович стверджує, що якщо українська армія буде наступати на Крим, це означатиме операційну кризу російських військ і їх нездатність до опору на землі. Отже, ядерний удар не матиме ніякого сенсу, тому що в такому випадку українська армія стане просуватися швидше і буде вже в Криму, а туди Росія не буде завдавати удару, тому що зачепить і свої війська.

Куди може бути завдано ядерний удар РФ

Він вважає, що, якщо Володимир Путін все ж прийме рішення застосувати ядерну зброю, удар, швидше за все, буде завдано по якійсь військовій базі або технічному підприємству. Однак він упевнений, що ядерна атака не злякає Україну, а навпаки ще більше розлютить. Тоді Україна буде тиснути ще більше, тому що ядерна зброя скасовує взагалі всі правила.

"Президент дає дуже правильну оцінку. Чувак, який робить ботоксні операції, будує палаци в Геленджику і має золоті йоржики в унітазі не збирається вмирати у вогні ядерного удару", – додав Арестович, характеризуючи Путіна.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...