"Путін нікому вже не цікавий": Посол пояснив, чому Китай не запросив президента РФ на саміт

Китайський лідер Сі Цзіньпін не запросив президента Росії Володимира Путіна на свій саміт "Китай - Центральна Азія", бо той вже нікому не цікавий і немає сенсу витрачати на нього час. Таку думку в інтерв’ю ТСН.ua висловив посол України в Японії Сергій Корсунський, передають Патріоти України.

Те, що Сі Цзіньпін не запросив Путіна на свій саміт, є навіть не ляпасом, а просто небажанням витрачати на президента РФ свій час, вважає український дипломат.

"Путін нікому вже не цікавий. Це навіть не ляпас. На нього вже не витрачають навіть час. Ну про що з ним говорити? Тобто людина повністю вичерпала… Що спілкуватися з цією колодою? Все зрозуміло – людина з’їхала з глузду, людина вбиває своїх людей, вбиває українців. Абсолютно параноїдальний шизофреник. Про що з ним говорити?" – пояснив Корсунський.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...